Pin Pong borde til salg

Et pin pong bord, der foldes, er en god mulighed, hvis du har begrænset plads. Du kan gemme bordet på denne måde. Disse tabeller er ikke lette at samle. Du kan have problemer med at sætte dem sammen, fordi mange af dem er firedelte stykker. Der er mange enkle måder at få disse til at fungere. At ansætte en handyman er en af de nemmeste måder at få dem til at fungere. Du kan også finde instruktioner online til et bord, som du selv kan lave, hvis du ikke er i stand til at gøre det.

Et godt bord til pin pong skal være mindst dobbelt så stort som det, du har til hensigt at købe. Selvom et mindre bord bliver lettere at transportere, skal du være mere forsigtig, når du sætter det op. Du bliver nødt til at rense det efter hvert spil. Derfor bør du vælge et bord, der har en holdbar finish. Polypropylen er også et godt valg for at sikre, at det ikke falmer let.

Når du har besluttet dig for den størrelse, du ønsker, skal du måle, hvor meget plads din stue har. For at et bord skal passe, skal du bruge cirka 18 fod plads. Dette giver dig masser af plads til at bevæge dig rundt og nyde spillet. Overvej også formen på dit rum. Du vil placere bordtennisborde i områder, der er lette at flytte rundt på. Dette er især vigtigt, hvis dit boligareal er lille. Sørg for, at der ikke er vægge eller loftsventilatorer.

Udendørs brug er bedst egnet til et bordtennisbord i træ. Det anbefales ikke at blive brugt udendørs på grund af for høj luftfugtighed, varme og temperaturudsving. Vælg et bord, der har en aluminiumskal og en trækerne. De er lavet til at modstå alle vejrforhold og vil ikke vride sig som et træbord. Et pin pongbord i træ koster mere end et overkommeligt bord.

Du bør overveje antallet af spillere, du har til hensigt at spille, når du køber et pin-pong-bord. Du og dine gæster skal have plads nok på et godt bordtennisbord. Du kan også overveje tilbehør som et rebound board og et træningsnet. For at gøre spillet sjovere kan du overveje at købe et udendørs bordtennisbord, hvis du har store områder. Hvis vejret er godt, kan et bordtennisbord være en glimrende måde at underholde din familie på.

Når du har taget beslutningen om at købe et pin-pong bord, bør du omhyggeligt læse reglerne igennem. Du vil gerne sikre dig, at bordet kan understøtte bolden. Det kan gå i stykker eller vælte, hvis det ikke er tilfældet. Dette er blot nogle få regler. Du skal også sikre dig, at du ikke bryder reglerne. Dette er især vigtigt, hvis du vil have dine venner til at have det sjovt.