Gode råd til hundefamilien

Der er ikke noget så hyggeligt som at bruge tid med din firbenede bedste ven. Hunde kan bringe så meget glæde til en familie, ligesom at en hund kan få mange til at føle sig mere trygge i deres eget hjem. Hvis du er på udkig efter en ny lille hvalp, skal du dog være opmærksom på dens behov og ikke mindst din økonomi. Det kan nemlig være dyrt at købe en ny hund, fordi de kræver meget udstyr for at trives bedst muligt. Derfor kan det også være en god ide at spare op til hvalpen i god tid eller låne penge online på voreslån.dk.

Stimuler din hvalp med legetøj

Ud over tryghed og en masse kærlighed kræver en hvalp også noget udstyr for at have det rigtig godt, falde til i det nye hjem og lære at opføre sig pænt. Det er derfor nødvendigt, at du som hundeejer investere i noget legetøj og aktiveringslegetøj. Dette kan for eksempel være:

  • Legetøj, hvori du putte godbidder eller andet lækkert mad, og som hunden så skal bruge sin duftesans, hjerne og tid til at få ud
  • Bidelegetøj, så din hvalp kan lege og samtidig lære, at det er ok at bide i legetøjet, men ikke i dine og din families fingre og tæer
  • Reb eller tov, som hvalpen kan bide i. Disse er specielt nyttige, hvis hvalpens tænder er begyndt at klø
  • Legetøj med lyd
  • Bolde til leg og stimulering udenfor

Legetøjet skal hjælpe dig med at opdrage din lille, nye hvalp og til at stimulere den med, så den både får fysisk og mentalt motion.

Anskaf dig de store ting

Legetøj er dog ikke det eneste, din hvalp har brug for. Du kan også med fordel købe en dejlig kurv til den, så den kan lære at sove i den frem for i sofaen. Samtidig kan det også være en god ide at investere i et transportbur. På den måde kan hvalpen tidligt lære at køre i bil. En egenskab, du vil sætte pris på, når den bliver ældre.