Brødet

Det er vigtigt for os med en naturlig tilgang til brødet.

Der bliver ikke tilsat sukker, gær eller unødvendige fedtstoffer.

Vi er ikke ude på at lave et ensartet produkt, hvor vi kan styre alle dele af bage-processen. Teorien er, at det smukke oftest ligger i det uforudsigelige.

Når man arbejder med surdej kan man aldrig lave det samme brød to gange. Surdej ændrer sig fra gang til gang og giver ny smag til brødet, da den tager næring af sine omgivelser.

Det handler om brød med værdi.

Ønsker du mere viden om vores brød og filosofien bag,
kan du læse med her.


Vores Brød

Som udgangspunkt bager vi hvad vi har lyst til, men her ser i et udvalg af de brød vi bager fast:

Hvedebrød (vores signaturbrød)
Havnemøller hvedemel, Mejnerts finsigtet hvede & grov hvede
Vores signaturbrød, med en flot krumme og en fyldig hvedesmag.

Ølandshvede
Finsigtet ølandshvedemel, groft ølandshvedemel & Havnemøller hvedemel
Gammel nordisk kornsort, også kaldt ”nøgen spelt”. Brødet har en rund smag med en frisk smag af korn.

Vejlebrød
Durummel & Havnemøller hvedemel
Minder om et ciabattabrød, men med en sejere krumme. Er ideel til tapasretter og til at ”genbage”. 

Rugbrød
Ingredienserne er en ”statshemmelighed”, men de indeholder hvede & vores egen 5-kornsblanding.

 

Vi tilbyder også brødkurser, så i kan bage vores brød i jeres eget køkken. Det kan du læse mere om her.